Yogadag i KIOFLOW Center

Varmt välkommna på en yogadag i KIOFLOW Center i Löttorp!
En fantastisk ljusplats full av energi

Vi kommer ägna dagen till att göra yogaövningar som alla kan delta i för att komma i kontakt med vår kropp och vårt inre flöde. Därefter meditation för att släppa taget och vara i nuet med det som är. En del av dagen kommer vi njuta av ljudresa med gong och flera andra instrument där du får möjlighet att komma ner i ett djupt stadie av avslappning där läkning sker. Vi avslutar med ett samtal om yoga i vardagen, dess effekter och värde i livet för att få verktyg att hantera de utmaningar vi alla möter.

Guider denna dag är Håkan Lagesson och Tina Ikonomidou som båda har stor erfarenhet av yoga, meditation, andningsövningar samt yttre och inre arbete. 

Håkan är kundalini- , meditations- och gongyogalärare som fördjupat sig i hur vibrationer och ljud påverkar oss. Han har även ett stort intresse av människans koppling till naturen och livet i stort. 
Tina är också kundalini-, meditations- och gongyogalärare, samt vägledare och coach. Hon har även fördjupat sig i Oshoterapi och har djupa kunskaper om själsperspektivet och livets processer. 

Schema för dagen
 
√Ėppningsceremoni
Yoga med meditation
Lunch och fika 
Ljudresa
Samtal om livet
Praktisk Information
 
Datum & tid: 2018-07-11
Tid : Onsdag kl 10:00 – 16:15
Plats: KIOFLOW Center Löttorp
Pris: 995 kr/person inklusive vegetarisk lunch och fika.
Bokning: Insättning på KIOFLOW BG: 5558-2068
Avbokningsregler: Bokning är bindande, ersättning utgår endast vid sjukdom mot läkarintyg.
Ta gärna med en kudde att sitta på.
Bokningsfrågor: info@kioflow.se   070-4846353
Information: Håkan Lagesson   070-7996370
www.kioflow.se  &  www.dininreresa.se