MeditationstrÀffar sommaren och hösten 2021

Spegelljus

Meditationscirkeln, som Ă€r uppbyggd pĂ„ en vacker Ă€ng intill KIOFLOW Center, har fĂ„tt namnet ”Spegelljus” och den fredsformade spegeln i centrum av cirkeln Ă€r placerad pĂ„ en kristallöppningsplats. Platsen Ă€r noga vald med hjĂ€lp av naturens ljussĂ€ttande energiflöden, som en del av varje meditationssammankomst dĂ€r.

Ingrid kommer att Ljusguida varje meditationsdeltagare och berÀtta om platsens betydelse, som en del av arbetet med att LjussÀtta, förÀndra och transformera livsvandringen in i nya projekt.

Cirkeln berÀttar om samhörighet, gemensam utveckling och balans, dÀr det Àven ingÄr att möta planeten Jordens energiflöden, vÀxa genom flödena som uppstÄr och vÄga anta utmaningen att transformeras in i nya projekt.

Ingrid kommer att visa olika variationer och meditationstekniker, som hjÀlper varje deltagare att vÀxa som mÀnniska.

MeditationstrÀffar sommaren och hösten 2021

HjĂ€rtligt vĂ€lkommen till meditationstrĂ€ffar pĂ„ Öland under vĂ„ren, sommaren och hösten 2020. Vi trĂ€ffas i en vacker och inspirerande miljö pĂ„ KIOFLOW Center under följande lördagar: 26 juni, 31 juli, 28 augusti och 25 september. Om vĂ€dret tillĂ„ter kommer en av meditationerna att ske i ”Spegelljus”, meditationsplatsen utanför KIOFLOW Center. Under dagens tvĂ„ meditationer utför vi tillsammans ett Ljusarbete som energihöjer och Helar deltagarna och Moder Jord. Efter meditationerna fĂ„r varje deltagare möjlighet att berĂ€tta om sina upplevelser. Det ges ocksĂ„ utrymme för umgĂ€nge och diskussioner mellan deltagarna i samband med lunchen och fikapausen.

RĂ„kostlunch

Raw-food tÄrta

Under dagen serveras en hÀrlig och fÀrgsprakande vegetarisk lunch och pÄ eftermiddagen har vi en fikapaus, som vi intar i KIOFLOW Center.

Plats/adress: SandbyvÀgen 13, Löttorp. Tid: kl 10-16.

Meditationsguide: Ingrid Yvonne Andersson.

Kostnad: 550 kr inklusive lunch och fika. InsÀttning görs till KIOFLOW AB pÄ Bankgiro 5558-2068.

Bokning görs till Ingrid Yvonne Andersson pÄ telefon: 070-4846353 eller via mejl: info@kioflow.se.

OBS! Bokning sker senast 2 dagar innan meditationstrÀffen.

HjÀrtligt VÀlkommen!