Ljusguideutbildning Steg 1

Ljusguideutbildning Steg 1 pĂ„ Öland

2018 till 2022 Àr mycket viktiga och transformerande Är för mÀnniskorna pÄ Jorden och framför allt för Ljusguiderna, som hjÀlper till att LjussÀtta planeten Jorden och nÀtverket (griden) runt Moder Jord. Detta nÀtverk tillhör livsvandringen pÄ Jorden, Kosmos och Universum, samt sammanlÀnkar Ljusguiderna med universella HjÀlpare och LjussÀttare och utomjordsliga civilisationer. Ljusguiderna fungerar som transformerande energigestalter mellan planeten Jorden, Kosmos och Universum, vilket pÄ mÄnga sÀtt skapar ljussÀttande möjligheter och ibland prövningar för Ljusguiderna.

De tvÄ dagarna kommer att ge information om följande Àmnen:

Ljusguidernas arbete pÄ Jorden, i Kosmos och Universum

NĂ€tverket och griden i Kosmos och Universum

Oktaedern centrerad i nÀtverket och Stargateöppningar

Olika energinivÄer och nÀtverksnivÄer i bild och text

Kontakter med nya Kosmiska och Universella HjÀlpare och LjussÀttare

Andning, Fokusering, Centrering och Expansion

Fysiska och sjÀlsliga svÄrigheter som upplevs av Ljusguiderna

Det praktiska arbetet pÄ Jorden som Ljusguide

◊

Ljusguidernas arbete pÄ Jorden, i Kosmos och Universum

Energiarbetet som Ljusguiderna utför i Kosmos och Universum, framför allt nattetid och vid meditationer, Àr ett mycket, mycket viktigt arbete för planeten Jorden och för allt liv som finns hÀr. MÄnga Ljusguider Àr inte medvetna om detta arbetet, men blir stegvis mer och mer medvetna om att de ingÄr i ett större nÀtverk.

NĂ€tverket och griden i Kosmos och Universum

HÀr beskrivs nÀtverket och griden i tre nivÄer i bild och text, som en hjÀlp i Ljusguidernas viktiga arbete.

Oktaedern centrerad i nÀtverket och Stargateöppningar

Oktaedern Àr en av de viktigaste fredsformerna i Kosmos och Universum. Denna symbol innehÄller viktiga Kosmiska och Universella energiflöden och Stargate-öppningar, som pÄ olika sÀtt samexisterar med Ljusguiderna. Dessa energiflöden hjÀlper till att fokusera pÄ den LjussÀttande livsvandringen för Ljusguiderna.

Olika energinivÄer och nÀtverksnivÄer i bild och text

NÀtverket och griden existerar i olika energinivÄer, som Àven Àr sammanlÀnkade till olika civilisationer i Kosmos och Universum, samt till UrsprungskÀllans Ljus och minnesarkiv. För Ljusguiderna ingÄr hÀr kunskaper om det Kosmiska biblioteket, Akashakrönikorna och UrsprungskÀllans minnesarkiv.

Kontakter med nya Kosmiska och Universella HjÀlpare och LjussÀttare

Ljusguider som uppöppnar eller har uppöppnat ett högre medvetande, fÄr automatiskt tillgÄng till nya Kosmiska och Universella HjÀlpare och LjussÀttare.

Andning, Fokusering, Centrering och Expansion

MÄnga Ljusguider prövas i sin livsvandring. DÀrför hjÀlper oss de Kosmiska och Universella HjÀlparna och LjussÀttarna med olika energiprojekt, dÀr energierna framför allt medvetandegör andning, fokusering, centrering och expansion.

Fysiska och sjÀlsliga svÄrigheter som upplevs av Ljusguiderna

De olika medvetandenivÄerna hjÀlper oss att förstÄ smÀrtor och blockeringar, som mÄnga Ljusguider gÄr igenom. Ett högre medvetande i förhÄllande till arbetet som Ljusguide i nÀtverket (griden), Àr möjligheternas LjusvÀg ur de fysiska och sjÀlsliga tillstÄnden och svÄrigheterna.

Det praktiska arbetet pÄ Jorden som Ljusguide

Vad innebÀr det egentligen att arbeta som Ljusguide pÄ Jorden och samtidigt vara sammanlÀnkad med Kosmos och Universum?

Den Telepatiska Informationen berÀttar om mÄnga olika projekt och möjligheter för Ljusguiderna, som energihöjer Moder Jord. Planeten befinner sig i en mycket viktig utvecklingsfas och behöver dÀrför hjÀlp av Ljusguidernas energiarbete.

Varje dag pÄbörjas och avslutas med en fin och vacker meditation, som introduceras av Ingrid,  för att stÀrka upp gruppen och LjussÀtta medlemmarna. HjÀrtligt VÀlkommen att deltaga i denna inspirerande helg, med intressanta berÀttelser och Telepatisk Information frÄn Kosmos och Universum.

Plats: KIOFLOW Center SandbyvÀgen 13 i Löttorp

Bokning: Till Ingrid Y Andersson pÄ telefon: 070-4846353

alternativt mejl: info@kioflow.se

IngÄr: En pÀrm med bilder och texter, tvÄ stycken Kosmiska Instrument för

Ljusguider, block och penna, samt vegetarisk/raw food lunch och fika.

RĂ„kostlunch

Raw-food tÄrta

Kostnad: 2800 kr för tvÄ dagar. Betalas till KIOFLOW AB pÄ Bankgiro 5558-2068. (Denna utbildning kan Àven bokas vid andra tidpunkter för minst 4 deltagare. Kontakta dÄ Ingrid).

HjÀrtligt VÀlkommen!

Ingrid Y Andersson