Ljusguideutbildning Steg 3

Ljusguideutbildning Steg 3 pĂ„ Öland

Lördag-Söndag 17-18 oktober 2020

Ljusguideutbildningen Steg 3 innehÄller en kombination av Telepatisk Information frÄn de 7, 10 och 12 Nationerna och Kristallhealing. Första utbildningsdagen överför Peter Telepatisk Information och bilder, som hjÀlper Ljusguiderna att förstÄ den Telepatiska Kommunikationen med sina LjusvÀktare. Andra utbildningsdagen överför Ingrid Telepatisk Information och bilder om Kristallhealing och deltagarna fÄr gemensamt praktisera Healingtekniken.

Dag 1 med Peter

Telepatisk Information frÄn de 7, 10 och 12 Nationerna

HÀr presenteras de 7, 10 och 12 Nationerna och den Telepatiska Informationens tillkomst, hur LjusvÀktare och Universella HjÀlpare och LjussÀttare överför information frÄn UrsprungskÀllans Minnesarkiv, Akashakrönikorna och det Kosmiska Biblioteket.

Valet av vÀktare och Telepatisk Informatör frÄn Universum

Ljusguiden som erhÄller den Telepatiska Informationen frÄn en Telepatisk Informatör och LjusvÀktare, fÄr kontakt med speciella Telepatiska Informationsflöden, som stÄr i samklang med Ljusguidens universella, kosmiska och jordsliga utvecklingsprocess.

Ljusguidens inlÀrningsprocess, att stÀlla frÄgor och fÄ svar pÄ olika frÄgestÀllningar

HÀr förklaras hur förberedelsearbetet ser ut mellan Ljusguiden och den Telepatiska Informatören.

Kontakt med en Telepatisk Informatör frÄn Kristallnationerna

IMDUR överför den Telepatiska Informationen med hjÀlp av olika energiflöden, som förmedlar berÀttelser tillhörande olika utomjordsliga civilisationer och Ursprungs-kÀllans Minnesarkiv.

BerÀttelser frÄn IMDUR

IMDURS berÀttelser förmedlar och överför Telepatisk Information, som hjÀlper varje Ljusguide att vÀxa i sitt arbete pÄ de olika nÀtverksnivÄerna, i oktaedern, i ovalen, samt i cirkeln och Ljusklotet. Varje berÀttelsenivÄ förmedlar olika omrÄden, samt ÀmnesomrÄden som berör viktiga utvecklings-och utbildningssteg för Ljusguiden.

Varje steg pÄ denna utvecklingsvÀg hjÀlper Ljusguiden att forma ett personligt sprÄk tillsammans med den Telepatiska Informatören, som bÄde har en Ljusrytm, ett Ljus-sÀttande energiflöde och en mycket viktig utvecklingsprocess, som Àr inbyggd i det Telepatiska SprÄket.

Dag 2 med Ingrid

Kristallhealing för Ljusguider

Ingrid berÀttar om Meditationens och Healingens LjussÀttning, som ingÄr i varje Ljusguides arbete i de 3 LjusguidenivÄerna och i arbetet utanför planeten Jorden, samt i det dagliga livet pÄ Jorden.

Healingens ursprung

Ljusandningen, UrsprungskÀllans Ljus och den BlÄ Planetens Helandeljus, överförs till Ljusguiderna frÄn de 7, 10 och 12 Nationerna.

Energiernas anatomi och kodning

Varje energi och Ljusflöde som ingĂ„r i Kristallhealingen, Ă€r ”programmerat” och sammansatt i förhĂ„llande till Healingsituationen. Alfaljus och Alfaljud i olika nivĂ„er, Ă€r viktiga delar av Kristallhealingen.

Healingens Blueprint

Ingrid förklarar vad Blueprintinformation Àr och hur varje del av informationen kan tolkas.

Energiernas medvetandenivÄer

Varje medvetandenivÄ hör samman med karmamÀssiga minnesbilder frÄn Universum, Kosmos och planeten Jorden. HealingljussÀttningen scannar Ljusguiderna och löser upp mörka minnesbilder och upplevelser.

Kristallhealing i praktik

Ingrid visar Kristallhealingen i rummet och deltagarna fÄr praktisera tillsammans.

Upplevelser och berÀttelser

HÀr fÄr deltagarna berÀtta om sina upplevelser med Kristallhealingen.

Plats: KIOFLOW Center, SandbyvĂ€gen 13, Löttorp pĂ„ Öland

Datum: Lördag och söndag 17-18 oktober 2020 Tid: kl 10 – 17

IngÄr: En pÀrm med bilder och texter, 1 st Kosmiskt Instrument för Ljusguider, block och penna, samt vegetarisk lunch och eftermiddagsfika.

RĂ„kostlunch

Raw-food tÄrta

Kostnad: 2800 kr för 2 dagar, som betalas senast fredagen den 2 oktober till KIOFLOW AB pÄ Bankgiro 5558-2068. (Denna utbildning kan Àven bokas vid andra tidpunkter, för minst 4 deltagare. Kontakta dÄ Ingrid och Peter).

Bokning: Till Ingrid Y Andersson eller Peter Edrén pÄ telefon: 070-4846353

alternativt mejl: info@kioflow.se

HjÀrtligt VÀlkommen!

Ingrid och Peter