FörsÀljning / For Sale

BestÀllning

1   Skicka ett mail till info@kioflow.se med namn, adress, telefonnummer och vad ni önskar bestÀlla. Vi Äterkommer dÄ med ett mail dÀr ni fÄr veta vad försÀndelsen kostar. Inbetalningen gör ni pÄ Plusgiro 308955-4 eller Bankgiro 5558-2068. NÀr vi har erhÄllit er inbetalning skickas försÀndelsen.

2   Det gÄr ocksÄ att skicka ett brev till vÄr hemadress med er bestÀllning. VÄr adress Àr: KIOFLOW AB, SandbyvÀgen 13, 387 73 Löttorp. Ange namn, adress och telefonnummer. Vi hör dÄ av oss via telefon, dÀr ni fÄr veta vad försÀndelsen kostar. Inbetalningen gör ni pÄ Plusgiro 308955-4 eller Bankgiro 5558-2068.  NÀr vi har erhÄllit er inbetalning skickas försÀndelsen.

KIOLIGHT

Kristallskulpturer

Olika kulturer och mĂ€nniskor har anvĂ€nt sig av symboler, smycken och skulpturer i olika ceremonier, vid healingbehandlingar, eller som vardaglig utsmyckning. I Atlantis pĂ„ de fem öarna Gy, Xek, Ovo,Vadji och Kik, anvĂ€ndes skulpturen ovan som en healingsymbol och smyckessymbol, samt dĂ€r tillverkades Ă€ven större skulpturer som var 3Âœ meter höga och som fungerade som healingskulpturer. MĂ€nniskorna som helades fick vandra medurs eller moturs inne i skulpturen, beroende pĂ„ om de behövde avblockeras frĂ„n tidigare liv eller i livet som de levde. Energin som skapades inne i skulpturen avlĂ€gsnade svĂ„ra minnen och blockeringar, samt uppöppnade de ljussĂ€ttande energiflödena.

Skulpturen visar evighetssymbolen och Àven den uppöppnade fjÀrilsformen, vilken symboliserar ett avlÀgsnande av puppan och att bli fri i livsvandringen. DÀrför helar Kiolightskulpturen gamla blockerade minnen frÄn nuvarande och tidigare liv, samt energihöjer och ljussÀtter Àven platsen dÀr skulpturen placeras.

Vi har tagit fram denna skulptur som hjÀlp till mÀnniskor i en orolig tidsÄlder, dÀr mÄnga kÀnner sig vilsna och sorgsna. Skulpturen genererar kraft och styrka, ljus och förÀndring, samt hjÀlper till att avblockera svÄrigheter, precis som den gjorde i Atlantis.

En del klienter har hört av sig till oss och berÀttat om hjÀlpen som de har fÄtt av skulpturen och det ljussÀttande energiflödet som skulpturen skapar, som har pÄverkat deras sömn positivt och Àven hjÀlpt dem att vÄga göra förÀndringar i livet.

Vi, Ingrid Y Andersson tar emot bestÀllningar pÄ skulpturerna via mejl info@kioflow.se eller telefon 0485-20727 eller 070-4846353 vardagar kl 19-20.

VĂ€nliga hĂ€lsningar frĂ„n Ingrid pĂ„ Öland

Kristallskulpturer i koppar

Storlek: 14 cm i diameter med en klar glaskristall som Àr 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en rosa glaskristall som Àr 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en blÄ glaskristall som Àr 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en grön glaskristall som Àr 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en klar Swarovskikristall som Àr 3 cm i diameter.

Kristallen har ett hÄl och gÄr ocksÄ att anvÀnda som ett smycke.

Kristallskulpturer i silverfÀrgad stÄltrÄd

Storlek: 14 cm i diameter med en klar Swarovskikristall som Àr 3 cm i diameter.

Kristallen har ett hÄl och gÄr ocksÄ att anvÀnda som ett smycke. Detaljbild som ovan

Storlek: 14 cm i diameter med en klar glaskristall som Àr 6 cm i diameter.

Storlek: 14 cm i diameter med en rosa glaskristall som Àr 6 cm i diameter.

Storlek: 14 cm i diameter med en blÄ glaskristall som Àr 6 cm i diameter.

Storlek: 14 cm i diameter med en grön glaskristall som Àr 6 cm i diameter.

FĂ€rgernas betydelse

Klar glaskristall: Ljusaktiverar förÀndring och nytÀnkande, samt andlig och telepatisk utveckling.

Rosa glaskristall: Ljusaktiverar förÀndring och nytÀnkande, kreativitet, samt andlig och telepatisk utveckling.

BlÄ glaskristall: LjussÀtter sömnen och drömmarna, samt ljusaktiverar healing och telepatisk skrift.

Grön glaskristall: LjussÀtter hjÀrtats uppöppnande, samt den fysiska kroppens vattenelement.

Klar Swarovskikristall: Ljusaktiverar förÀndring och nytÀnkande inom alla omrÄden i livet, samt ljussÀtter en balanserad jordslig och andlig utveckling

LjussÀttande energifÀlt

Det ljussĂ€ttande energi-och aurafĂ€ltet runt kristallskulpturerna Ă€r 6 – 10 meter. De ljussĂ€tter och energihöjer vid meditationer och som dekoration i hemmet.

Kostnad: Varje kristallskulptur kostar 350 kr, frakt tillkommer. Med i försÀndelsen finns en faktura. BestÀllning: info@kioflow.se eller telefon 0485-20727 eller 070-4846353.

VĂ€nliga hĂ€lsningar frĂ„n Ingrid Y Andersson pĂ„ Öland.