Försäljning / For Sale

Beställning

1   Skicka ett mail till info@kioflow.se med namn, adress, telefonnummer och vad ni önskar beställa. Vi återkommer då med ett mail där ni får veta vad försändelsen kostar. Inbetalningen gör ni på Plusgiro 308955-4 eller Bankgiro 5558-2068. När vi har erhållit er inbetalning skickas försändelsen.

2   Det går också att skicka ett brev till vår hemadress med er beställning. Vår adress är: KIOFLOW AB, Sandbyvägen 13, 387 73 Löttorp. Ange namn, adress och telefonnummer. Vi hör då av oss via telefon, där ni får veta vad försändelsen kostar. Inbetalningen gör ni på Plusgiro 308955-4 eller Bankgiro 5558-2068.  När vi har erhållit er inbetalning skickas försändelsen.

KIOLIGHT

Kristallskulpturer

Olika kulturer och m√§nniskor har anv√§nt sig av symboler, smycken och skulpturer i olika ceremonier, vid healingbehandlingar, eller som vardaglig utsmyckning. I Atlantis p√• de fem √∂arna Gy, Xek, Ovo,Vadji och Kik, anv√§ndes skulpturen ovan som en healingsymbol och smyckessymbol, samt d√§r tillverkades √§ven st√∂rre skulpturer som var 3¬Ĺ meter h√∂ga och som fungerade som healingskulpturer. M√§nniskorna som helades fick vandra medurs eller moturs inne i skulpturen, beroende p√• om de beh√∂vde avblockeras fr√•n tidigare liv eller i livet som de levde. Energin som skapades inne i skulpturen avl√§gsnade sv√•ra minnen och blockeringar, samt upp√∂ppnade de ljuss√§ttande energifl√∂dena.

Skulpturen visar evighetssymbolen och även den uppöppnade fjärilsformen, vilken symboliserar ett avlägsnande av puppan och att bli fri i livsvandringen. Därför helar Kiolightskulpturen gamla blockerade minnen från nuvarande och tidigare liv, samt energihöjer och ljussätter även platsen där skulpturen placeras.

Vi har tagit fram denna skulptur som hjälp till människor i en orolig tidsålder, där många känner sig vilsna och sorgsna. Skulpturen genererar kraft och styrka, ljus och förändring, samt hjälper till att avblockera svårigheter, precis som den gjorde i Atlantis.

En del klienter har hört av sig till oss och berättat om hjälpen som de har fått av skulpturen och det ljussättande energiflödet som skulpturen skapar, som har påverkat deras sömn positivt och även hjälpt dem att våga göra förändringar i livet.

Vi, Ingrid Y Andersson tar emot beställningar på skulpturerna via mejl info@kioflow.se eller telefon 0485-20727 eller 070-4846353 vardagar kl 19-20.

V√§nliga h√§lsningar fr√•n Ingrid p√• √Ėland

Kristallskulpturer i koppar

Storlek: 14 cm i diameter med en klar glaskristall som är 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en rosa glaskristall som är 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en blå glaskristall som är 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en grön glaskristall som är 6 cm i diameter

Storlek: 14 cm i diameter med en klar Swarovskikristall som är 3 cm i diameter.

Kristallen har ett hål och går också att använda som ett smycke.

Kristallskulpturer i silverfärgad ståltråd

Storlek: 14 cm i diameter med en klar Swarovskikristall som är 3 cm i diameter.

Kristallen har ett hål och går också att använda som ett smycke. Detaljbild som ovan

Storlek: 14 cm i diameter med en klar glaskristall som är 6 cm i diameter.

Storlek: 14 cm i diameter med en rosa glaskristall som är 6 cm i diameter.

Storlek: 14 cm i diameter med en blå glaskristall som är 6 cm i diameter.

Storlek: 14 cm i diameter med en grön glaskristall som är 6 cm i diameter.

Färgernas betydelse

Klar glaskristall: Ljusaktiverar förändring och nytänkande, samt andlig och telepatisk utveckling.

Rosa glaskristall: Ljusaktiverar förändring och nytänkande, kreativitet, samt andlig och telepatisk utveckling.

Blå glaskristall: Ljussätter sömnen och drömmarna, samt ljusaktiverar healing och telepatisk skrift.

Grön glaskristall: Ljussätter hjärtats uppöppnande, samt den fysiska kroppens vattenelement.

Klar Swarovskikristall: Ljusaktiverar förändring och nytänkande inom alla områden i livet, samt ljussätter en balanserad jordslig och andlig utveckling

Ljussättande energifält

Det ljuss√§ttande energi-och auraf√§ltet runt kristallskulpturerna √§r 6 ‚Äď 10 meter. De ljuss√§tter och energih√∂jer vid meditationer och som dekoration i hemmet.

Kostnad: Varje kristallskulptur kostar 350 kr, frakt tillkommer. Med i försändelsen finns en faktura. Beställning: info@kioflow.se eller telefon 0485-20727 eller 070-4846353.

V√§nliga h√§lsningar fr√•n Ingrid Y Andersson p√• √Ėland.