Det Kosmiska Symbolhjulet

VĂ€lkommen till det Kosmiska Symbolhjulet Steg 1

En avancerad utbildning med symbol- och energikort

(Endast för deltagare som har gÄtt steg 1 och steg 2 i Ljusguideutbildningarna)

BerÀttelserna om Atlantis Àr mÄnga, genom olika historiska perspektiv. Det har funnits mÄnga platser pÄ Jorden som fÄtt namnet Atlantis, men den första fredliga Atlantisplatsen som skapades var de fem öarna Gy, Xek, Ovo, Vadji och Kik. Dessa öar rÀknas till de mest fredliga boendeplatserna i Jordens historia, vÀster om Afrika och precis norr om ekvatorn, dÀr de befolkades cirka 300 000 Är f.Kr. och försvann ner i havet cirka 23 000 Är f.Kr.

Den Telepatiska Informationen som överförs frÄn de fem öarna berÀttar om olika avancerade utbildningar, som prÀsterna i Atlantis arbetade med. Det Kosmiska Symbolhjulet, det Kosmiska MÄnhjulet, det Kosmiska MÄnfashjulet och det Kosmiska Tidshjulet var nÄgra av dessa utbildningar. I den Nya Tiden pÄ planeten Jorden, kan dessa utbildningar beskrivas som en kombination av symboltolkningar med bilder och Telepatisk Information, tarotkort och astrologiska tolkningar.

Den Telepatiska Informatören, som tar emot de Telepatiska berÀttelserna och bilderna, sammanlÀnkar sig till universella HjÀlpare och LjussÀttare, som överför Informationen till den Telepatiska Informatören. DÀrför Àr det viktigt att utveckla ett Telepatiskt gehör, med berÀttelser och bilder, dÀr det Àven ingÄr kunskaper om de 9 elementen och de 27 dimensionerna. För utövare av det Kosmiska Symbolhjulet i den Nya Tiden, gÄr det fint att kombinera bÄde symbol -och energikort, samt tarotkort.

Den Kosmiska Symboltolkningen

Den Telepatiska Informatören överför Telepatisk Information till deltagaren, eller till klienten, samt Àr placerad i centrum av ett cirkelformat bord, omgiven av de 9 elementens symbol-och energikort. Informatören behöver dÀrför lÀra sig att tolka Telepatisk Information med bilder, genom de olika medvetandenivÄerna, grundnivÄn, mellannivÄn, den högre nivÄn och de högsta nivÄerna. Varje element har symbol-och energikort i olika medvetandenivÄer, vilket innebÀr att den Telepatiska Informatören behöver lÀra sig att tolka Telepatisk Information med hjÀlp av 9-27 symbol-och energikortlekar, dÀr antalet kort i varje lek varierar mellan 19-49 stycken.

Symbol-och energikorten för de 9 elementen

De 9 elementen Àr jord, eld, vatten, luft, eter, migmastoft, frekventstrÀngar, azoner och miganer. De första fem elementen tillhör planeten Jorden och de övriga elementen tillhör Kosmos, Universum och utomjordsliga HjÀlpare och LjussÀttare. PÄ bilden ovan visas symbol-och energikorten för elementet jord.

Bilden ovan visar symbol-och energikorten för elementet migmastoft, som Àven tillhör Dimensionskorten. Dessa energikort berÀttar om de 27 dimensionerna och överför Telepatisk Information om varje dimension.

Deltagare som utbildar sig i det Kosmiska Symbolhjulet, fÄr berÀttelser och bilder som beskriver de 9 elementen och de 27 dimensionerna i sina utbildningspÀrmar.

Bilden ovan visar symbol-och energikorten för elementet frekventstrÀngar, dÀr det Àven ingÄr Telepatisk Information om UrsprungskÀllans Ljus och Minnesarkiv, Akashakrönikorna och det Kosmiska Biblioteket. De 7, 10 och 12 Nationerna överför pÄ denna nivÄn Telepatisk Information till deltagarna i rummet, samt informerar Àven om utomjordsliga civilisationer och deras skepp, sjÀlar och sjÀlsexistenser, planeter och planetsystem, galaxer, solar och mÄnar, parallella Universa, elementen, dimensioner, aklotyper och strÀngar, samt om planeten Jorden.

Varje deltagare som söker sig till utbildningen ”Det Kosmiska Symbolhjulet”, pĂ„börjar Ă€ven en inre LjussĂ€ttning och livsresa, dĂ€r varje Ljussteg hjĂ€lper deltagaren att uppöppna nya Telepatiska Informationsmöten med utomjordsliga HjĂ€lpare och LjussĂ€ttare, samt med deltagarens livsplan.

Det Kosmiska Symbolhjulet Steg 1

De tre studiedagarna

Dag 1: Första dagen gÄr vi igenom pÀrmen med information om de 9 elementen och de 27 dimensionerna. Varje element och dimension förklaras med hjÀlp av grundnivÄn, mellannivÄerna och den högre nivÄn, samt med texter och bilder. HÀr fÄr deltagaren lÀra sig att arbeta med elementkorten och dimensionskorten. Det gÄr Àven att kombinera dessa kort med tarotkort, om deltagaren arbetar med sÄdana kort.

Dag 2-3: Andra och tredje dagen fÄr deltagaren uppleva Telepatiska Symboltolkningar vid det runda symboltolkningsbordet, dÀr den Telepatiska Informationen spelas in med hjÀlp av diktafon till deltagaren.

Plats: KIOFLOW Center, SandbyvĂ€gen 13, 387 73 Löttorp pĂ„ norra Öland.

Datum: BestĂ€ms vid bokning   Tid: kl 10 – 17

Bokning: Till Ingrid Y Andersson pÄ telefon: 070-4846353

alternativt mejl: info@kioflow.se.

IngÄr: En pÀrm med bilder och texter, block och penna, samt vegetarisk lunch och fika.

Kostnad: 4500 kr för tre dagar.

KIOFLOW AB pÄ Bankgiro 5558-2068. Kvitto översÀnds efter inbetalning. (Denna utbildning kan bokas vid olika tidpunkter för 1-2 deltagare. Kontakta dÄ Ingrid och Peter).

HjÀrtligt VÀlkommen!

Ingrid Y Andersson